YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Isparta’ya Geliyor

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Isparta’ya Geliyor
  • Batı Akdeniz Üniversiteler Birliği
  • 09 Haziran, 2022
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Isparta’ya Geliyor

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Isparta’ya geliyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü ve Batı Akdeniz Üniversiteler Birliği Dönem Başkanı Prof. Dr. İbrahim Diler’in daveti üzerine Batı Akdeniz Üniversiteler Birliği (BAÜB) Toplantısına katılmak, çeşitli temaslar ve incelemelerde bulunmak için Isparta’ya geliyor.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 12 Haziran 2022 Pazar günü ilimize gelerek Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’ni ziyaret edecek. Başkan Prof. Dr. Erol Özvar, ISUBÜ’nün Senato Toplantısına katılım sağlayacak ve ilimizdeki Üniversitelerin Öğrenci Toplulukları temsilcileri ile Gölcük’te bir araya gelecek.

13 Haziran Pazartesi günü sabah erken saatte gül bahçelerini ziyaret edecek olan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Süleyman Demirel Üniversitesi’ni ziyaret edecek. Valilik ziyaretinde bulunduktan sonra  ISUBÜ’de; Isparta, Burdur ve Antalya’da bulunan tüm Üniversitelerin Rektörlerinin katılımıyla Batı Akdeniz Üniversiteler Birliği toplantısına başkanlık edecek olan Prof. Dr. Erol Özvar, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi  uygulama çiftliğinde incelemelerde bulunduktan sonra ilimizden ayrılacak.